Drobečková navigace:


 

EFI Vutek 3R LED


 
EFI Vutek 3R LED

Nedávno uvedená roll-to-roll tiskárna EFI Vutek 3R LED nahradila u svého uživatele  tři další tiskárny. Jak se tedy osvědčila u jednoho z prvních uživatelů, izraelské společnosti Campus Digital Imaging?

 

Nová tiskárna byla v této firmě instalována ve 4. čtvrtletí roku 2016. „Je rychlejší než tři stroje, které v našem provozu nahradila,“ říká Rami Cohen, generální manažer Campus Digital Imaging. „Noví zákazníci se obvykle ještě před zasláním zakázky ptají, jak rychle můžeme jejich objednávku vyřídit. Často to činilo dva nebo tři dny. Nyní můžeme nabídnout dodání ve stejný den nebo nejpozději pozítří.“

Firma se specializuje na tisk POP displejů a okenní grafiku pro maloobchod a poskytuje velkoformátový tisk spolu s montážními službami po celém Izraeli. Mezi nejčastěji potiskované materiály patří magnetický papír, textil, vinyl, PVC, polypropylen, vlajky a papír.

Díky nízké teplotě UV LED technologie může firma nabídnout zákazníkům ještě větší rozsah potiskovaných materiálů.  V provozu nová tiskárna nahradila dvojici 1,6 m solventních tiskáren a jednu sublimační textilní tiskárnu.

EFI Vutek 3R LED nabízí rychlost až 345 m2/hod, tiskne s rozlišením až do 1200 dpi. Maximální šířka vstupujícího média je 350 cm.  Kromě toho je nainstalovaná tiskárna vybavena volitelným příslušenstvím - vestavěnou řezačkou a lemováním tisků.