Drobečková navigace:


 

Blue Cap AG získala Neschen


 
Blue Cap AG získala Neschen

Firma Neschen Coating GmbH byla získána společností Blue Cap AG. Nový vlastník garantuje Neschenu další investice do vývoje a zachování Corporate Identity. Stalo se tak s účinností od 1. prosince 2016. Nová společnost převzala kompletní personál centály v Bueckeburgu a pokračuje v podnikatelské činnosti v plném rozsahu a bez přechodného období.
Součástí transakce byly i dceřiné obchodní organizaci Neschen Filmolux v Beneluxu, Německu, Francii, Itálii a Rakousku. Pro zákazníky značky Neschen se tak nic nemění, kromě výhledu na nové inovativní produkty. 
V rámci převzetí byl jmenován výkonným ředitelem společnosti Neschen Coating Kai Tittgemeyer, který od roku 2014 působil v Neschenu jako plant and production manager.  Jedno z prvních opatření, které chce ve své funkci učinit je rozšíření výzkumu a vývoje s cílem vyvinout nové inovativní produkty pro grafiku, dokumenty a průmyslové aplikace. Kromě toho , vývoj a nezávislosti, který patří obchodní společnosti Filmolux skupina musí být dále rozvíjena v Evropě.
"Se skupinou Filmolux Neschen, která má své vlastní prodejní kanály, budeme v blízké budoucnosti expandovat, aby bylo možné naše produkty, vysoce kvalitní služby a odborné znalosti dát k dispozici tiskárnám, reklamním specialistům a všem kreativním lidem,“ řekl Kai Tittgemeyer.
Dr. Hannspeter Schubert, ředitel Blue Cap AG, vyjádřil rovněž optimistický názor: „Sledovali jsme Neschen mnoho let a nyní jsme velmi potěšeni, že značky Neschen a Filmolux posílili naše portfolio. Produkty Neschen perfektně doplňují lepidla společností Plantanol a BioLink. Obě jsou rovněž dceřinými společnostmi Blue Cap. Výsledná synergie všech tří společností bude mít určitě pozitivní dopad na zákazníky. Kromě toho, v oblasti průmyslových aplikací vidím další potenciál růstu pro společnost Neschen Coating. Zde se vývoj produktů zaměřuje na ochranné a funkční fólie.“