Drobečková navigace:


 

Durst oslnil na veletrhu Tecnargilla 2016


 
Durst oslnil na veletrhu Tecnargilla 2016

Letos se v italském Rimini konal jubilejní 25. ročník světově nejvýznamnějšího veletrhu zaměřeného na keramické obklady Tecnargilla 2016. Společnost Durst zaujala návštěvníky především svou koncepcí na potisk a glazování keramických obkladů. 

 

All-in-one řešení Durst Gamma DG 4.0 perfektně synchronizuje zasklení, tisk a dokončovací fáze do integrovaného digitálního výrobního procesu. Linka spojuje nejnovější generaci technologie Durst Gamma DG 4.0 pro digitální aplikaci glazury a nové 8 barevné inkoustové tiskárny řady Durst Gamma XD 4.0. Vše je řízeno jedinou aplikací pro workflow. Řešení bylo vyvíjeno jako otevřený systém, do Durst Gamma DG 4.0 lze použít glazury třetích stran, takže se jedná o systém umožňující maximální variabilitu a flexibilitu, a dovoluje v konkurenčním prostředí optimalizovat výrobní náklady. Perfektní synchronizace tisku a glazování dovoluje velmi flexibilně vytvářet obklady jedinečných vlastností.

Společnost Durst byla spolu s osmi dalšími firmami požádána organizátory veletrhu, aby na 8. výročním setkání Acimac Meeting prezentovala před auditoriem 450 oborových profesionálů své inovace v oblasti technologií pro digitální dekorace keramických obkladů. 

Na našem trhu zastupuje značku Durst společnost HSW Signall. Pokud byste potřebovali bližší informace, obraťte se na jejího konzultanta pro průmyslové aplikace Davida Hlaváče na adrese david.hlavac@hsw.cz.