Drobečková navigace:


 

Mimaki nabídne řešení pro plastikářský průmysl na veletrhu K 2016



 
Mimaki nabídne řešení pro plastikářský průmysl na veletrhu K 2016


Düsseldorf se stane v termínu 19. až 26. října 2016 dějištěm veletrhu K 2016 pro plastikářský průmysl. Společnost Mimaki v hale 4, na stánku A36 ukáže své technologie vhodné i pro tento obor.


Mezi prvními exponáty najdete UV tiskárny UJF-3042 Mk2 a UJF-6042 Mk2, které poskytují ve své třídě nejlepší rychlost a dobrou přilnavost na akryláty a mnoho dalších materiálů, včetně skla, kovu a pryskyřice. Jsou také ideální pro výrobu klávesnic či pouzder na smartphony. K dispozici jsou různé druhy inkoustů pro tyto technologie, které umožňují tisk na tuhé i pružné materiály. Výtisky mají dlouhou životnost s vynikající odolností proti poškrábání. Rovněž jsou k dispozici i inkousty pro tepelné tváření, které snesou roztažnost až o 170% bez popraskání. Pro zušlechtění lze využít i bezbarvý lak.

„Věříme, že oslovíme návštěvníky ze světa zpracování plastů, kterým můžeme nabídnout mnoho aplikací od výroby maket až po přímý potisk výrobků,“ hovoří Mike Horsten, generální ředitel marketingu EMEA společnosti Mimaki.