Drobečková navigace:


 

TAPETOMANIE – seminář a školení nejen o tapetování


 
TAPETOMANIE – seminář a školení nejen o tapetování

Asociace výrobců signmakingu (AVS) připravila 7. 10. 2016 seminář pro interiérový design. Přijďte načerpat inspiraci a naučte se jak správně vybrat nejen z nové nabídky materiálů pro tapetování, podlahovou grafiku, design skleněných tabulí atd.

 

Seminář TAPETOMÁNIE se uskuteční dne 7.10. 2016, v sídle společnosti HSW Signall, Areál P3 hala D1,  F.V. Veselého 2635/15, 193 00 Praha – Horní Počernice. 

 

Účastníci se seznámí s nejnovějšími materiály pro interiérový design. Lektoři vás také naučí jak správně materiál vybrat a použít. Budou se věnovat rozdílům mezi jednotlivými druhy tapet, jejich zpracování a správnému postupu při aplikaci. Vysvětlí, jak přizpůsobit způsob lepení s ohledem na mechanickou citlivost desénového tisku. 

 

Pokud se akce zúčastníte, zjistíte jak se vyhnout nejčastějším problémům, nebo jak komunikovat s tapetáři při externím zadávání výroby. Vše doplní i praktické části semináře.

Přihlašovací poplatek je 2000Kč/ osoba. Pro členy AVS a firmy, které přihlásí 3 a více zaměstnanců je poplatek snížený na 1200 Kč/osoba. 

 

Více informací a přihlášku najdete zde: http://avsign.cz/images/stories/novinky/Tapetomanie/Prihlaska_Tapetomanie.pdf